Kategóriák

Eugép rakodógépek

Eurotrade Capital Hitel

TOP termékek
Naptár
2022. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Látogató számláló
0
5
1
1
9
7
4
Hírlevél
Házhoz szállítás

Szállítási díjak

Fizetési megoldás

Hírek

2022.02.01
Maxam bemutatja a VF technológiát

A MAXAM Tire bemutatja a VF technológiát a 2022-es Országos Mezőgazdasági Gépek (USA) Kiállításon

A MAXAM megoldása a jobb gumiabroncs-teljesítmény és a csökkentett talajtömörítés érdekében

 

Danvers, Massachusetts, 2022. február 1. – A MAXAM Tire örömmel jelenti be, hogy elindította a VF (Very High Flexion) gumiabroncsok gyártását a globális mezőgazdasági piacra. A MAXAM úgy tervezte meg a VF(nagyon nagy rugalmasságú abroncs) mezőgazdasági sorozatot, hogy az iparág számára nagy sebesség- és terhelési képességű megoldásokat kínáljon, amelyek célja a talaj tömörödésének minimalizálása, miközben jobb tapadást és teljesítményt biztosít.


A MAXAM AgriXtra N (Narrow=Keskeny) termékcsaládot nagy vázmagasságú traktorokra és önjáró, nagy vázmagasságú permetezőgépekre tervezték olyan megoldással, amely javítja a termelékenységet és/vagy csökkenti a talajtömörödést. A MAXAM jellegzetes, prémium 45°-os bordázat profiljával, amely kiváló tapadást és stabilitást biztosít, minimális vibrációt biztosítva út közben, az AgriXtra N VF380/90R46 lesz az első a sok VF abroncs közül, amelyet idén bevezetnek a globális mezőgazdasági piacra.


A legmodernebb gumikeverék és egyéb összetevők fejlesztésén keresztül kifejlesztett új MAXAM VF technológiai termékek nagyon magas gumiabroncs-elhajlást képesek támogatni, egészen a gumiabroncs névleges sebességéig. A VF sorozat lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy 40%-kal nagyobb súlyt szállítsanak szabványos légnyomás mellett, vagy 40%-kal alacsonyabb légnyomás mellett működjenek az adott gumiabroncs-terhelés mellett. A vevő igényeitől függően a VF technológia csökkenti a talajtömörödést, vagy képes nagyobb terheket szállítani a vonóerő veszélyeztetése nélkül, miközben a gazdálkodók és a termelők által keresett jobb hatékonyságot biztosítja.

Az elkövetkező években a MAXAM VF technológiás abroncsai új, beépített felfújóberendezéssel felszerelt OEM-jármű-konstrukciókkal párosulva gondoskodnak majd arról, hogy az optimális abroncs nyomás álljon rendelkezésre a teher szállításához a szántóföldön vagy az úton. „A VF technológiánk csak egy újabb mérföldkő a MAXAM termékmegoldások fejlesztésében nemcsak a mezőgazdaság, hanem a bányászati, erdészeti, építőipari és ipari gumiabroncsok piacán is. A MAXAM Tire elkötelezett amellett, hogy innovatív üzleti megoldásokat kínáljon minden általunk kiszolgált gumiabroncs-szegmensben.

Maxam MS951 VF nagyon nagy rugalmasságú traktor gumiabroncs

Az Eugumi.hu 8 év gyári garanciával kínálja Maxam mezőgazdasági gumiabroncsait. Kínálatunk folyamatosan bővül.
Ugyanakkor nem csak nagy teljesítményű traktorokhoz, de kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kínálatunkban kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat.

Keressen minket! - www.eugumi.hu

Maxam mezőgazdasági gumiabroncs

Webáruház készítés