Kategóriák

Eugép rakodógépek

Eurotrade Capital Hitel

TOP termékek
Naptár
2022. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Látogató számláló
0
5
1
1
9
7
8
Hírlevél
Házhoz szállítás

Szállítási díjak

Fizetési megoldás

Hírek

2022.03.18
A MAXAM új gumiabroncs keveréke és gyára

Maxam tömör gumiabroncs keverék-fejléc

A MAXAM Tire bemutatja a forradalmi gumiabroncs keveréket az új tömör gumiabroncs-gyárban

  1. február 15., DANVERS, Massachusetts 

 

A MAXAM Tire, a speciális gumiabroncs-gyártás globális vezető vállalata piacra dobja a vadonatúj szabadalmaztatott keveréket, az EcoPoint3-at, amely teljes mértékben beépül a szilárd gumiabroncs-kínálatukba az új, automatizált gyárukban. Ez az innovatív vegyület a legmodernebb automatizálási és gyártási technológiával kombinálva teljesen forradalmasítja a MAXAM anyagmozgató gépekhez gyártott termékeinek teljesítményét és tartósságát. Amellett, hogy az új gumikeveréket tömör abroncsaiba is beépítik, a MAXAM új gyára fejlett automatizálás révén növeli a meglévő termelési mennyiséget és hatékonyságot.

„A nagy teljesítményű gumianyagok több éves kutatása és fejlesztése után az EcoPoint3 keverék a szervezetet a globális versenyképesség új szintjére emeli” – mondja Troy Kline, a MAXAM Tire North America elnöke. A koromvegyületekhez és a hagyományos szárazon kevert szilícium-dioxid-vegyületekhez képest az EcoPoint3 eljárás az összetevők kiváló eloszlását biztosítja a keverési folyamat során. Ez az innovatív eljárás lehetővé teszi, hogy a MAXAM vegyületei kevesebb inert töltőanyagot, nagyobb feszültségarányt és minimális szennyeződést tartalmazzanak, ami a következő generációs termékek jellemzője.

Az EcoPoint3 technológia nem csak javítja a gumiabroncs gördülési ellenállását, hanem növeli a csúszás- és kopásállóságot is, így erősebb, biztonságosabb, energiahatékonyabb gumiabroncsot hoz létre, amely nagyobb utazási kényelmet is biztosít. Az EcoPoint3 technológia áttörést jelent a zöld és alacsony szén-dioxid-kibocsátású abroncsok fejlesztésében is, az alapanyagok kiválasztásától, a gyártástól és a termék életciklusától kezdve, miközben jelentősen csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a szén-dioxid-kibocsátást. A kiváló gumikeverés terén elért ugrás a világszínvonalú gyártási technológiával kombinálva jelentős teljesítménynövekedést eredményez a MAXAM ügyfelei számára.Maxam tömör gumiabroncs keverék-lábléc

Webáruház készítés