Kategóriák

Eugép rakodógépek

Eurotrade Capital Hitel

TOP termékek
Naptár
2022. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Látogató számláló
0
5
1
1
9
7
8
Hírlevél
Házhoz szállítás

Szállítási díjak

Fizetési megoldás

Hírek

2022.06.08
New Holland és a Maxam traktor gumik

New Holland és a Maxam traktor gumik elsőszerelés

A MAXAM már a New Holland Agriculture számára is szállít traktor gumikat.

A New Holland jóváhagyta a MAXAM AGRIXTRA radiál gumiabroncs-sorozat felszerelését a T5, T6 és T7 traktorcsaládokhoz

 

A MAXAM Tire Europe büszkén jelenti be, hogy az AGRIXTRA mezőgazdasági abroncsok sorozatát jóváhagyták egyes New Holland T5, T6 és T7 SWB és LWB traktorokon elsőszerelésként.

A MAXAM újabb globális szállítási megállapodást kötött egy jelentős berendezésgyártóval, és örömmel biztosítja az AGRIXTRA gumiabroncsokat a New Holland Agriculture számára. A mezőgazdasági gépgyártó (OEM) jóváhagyásának megszerzése jelentős mérföldkő a MAXAM márka számára az AGRIXTRA sorozat 2014-es bevezetése óta.

„Radiál mezőgazdasági abroncsaink homologizálása, jóváhagyása és kereskedelmi forgalomba hozatala jelentős lépés a MAXAM márka fejlődésében, mint a CNH Industrial és a New Holland Agriculture hosszú távú beszállítója” – mondta Kevin Buckley, a MAXAM OE európai értékesítési igazgatója.

A MAXAM AGRIXTRA radiál abroncsok termékcsaládja félelmetes hírnevet szerzett teljesítményének és értékének köszönhetően. A jobb tapadást, nagyobb stabilitást és csökkentett csúszást kínáló AGRIXTRA termékcsalád kiváló megoldást kínál a gazdálkodók és termelők számára világszerte.

Maxam traktor gumi

  • Úgy tervezték, hogy kiváló teljesítményt nyújtson közúton és terepen.
  • A 45°-os minta-kialakítás biztosítja a legjobb profilt a kiváló tapadás és a minimális vibráció érdekében a mintával való állandó érintkezés révén.
  • A futófelület stabilitása nagyobb kényelmet, jobb kezelhetőséget és tartósságot biztosít.
  • Az optimalizált öntisztító konstrukció és teherbíró képesség megbirkózik a nehéz terhekkel és a nehéz szántási műveletekkel.

A 85-ös, 70-es, 65-ös és XL sorozatban huszonhét gumiabroncs-méretet hagytak jóvá New Holland traktorok számára első szerelésként. A traktorok már megvásárolhatók a MAXAM AGRIXTRA radiál abroncsaival, 24-42” átmérőjű méretben.

Maxam-New Holland beszállítói szerződés Maxam-New Holland beszállítói szerződés traktor gumi

Minden MAXAM radiál mezőgazdasági abroncsra 8 év garancia vonatkozik, ami mutatja a MAXAM termékeibe vetett bizalmát.

  

 

A MAXAM és a New Holland szállítási szerződésével kapcsolatos további információkért keressen minket, vagy látogasson el a maxamtire.com weboldalra.

Az Eugumi Maxam mezőgazdasági gumiabroncs kínálata folyamatosan bővül.
Kínálatunkban továbbá teherautókhoz, targoncákhoz, kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat.

Keressen minket! - www.eugumi.hu

Webáruház készítés